Over Rohmepa

Over RohMépa

RohMépa is een bureau wat zich bezig houdt met renovatie- en onderhoudsmanagement voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw. Daarnaast brengt RohMépa energieprestatieadviezen uit.

Wij begeleiden en adviseren onze opdrachtgevers bij renovatie, onderhoud en energieprestatie en hanteren hiervoor een systematische en gestructureerde aanpak om zo de klantvraag te kunnen vertalen naar een gedegen advies.

De aanpak bestaat uit drie belangrijke onderdelen:

  1. Is renovatie/onderhoud noodzakelijk?
  2. Wat zijn de eisen en de opties?
  3. Is het haalbaar?

Het antwoord op deze vragen vormt de basis voor ieder project en zorgt ervoor dat er geen onaangename verrassingen ontstaan in zowel de ontwerpfase, de uitvoeringsfase als de gebruiksfase. Hiermee houden wij controle over het proces en blijft het project binnen de kaders.

Door samen met de opdrachtgever en gebruiker de stappen te doorlopen raken wij betrokken bij de organisatie en het proces. Zodra wij ons goed hebben kunnen verdiepen in uw organisatie en uw doel in kaart hebben gebracht, zijn wij in staat u te ontzorgen. RohMépa is uw partner om uw doel met betrekking tot renovatie en onderhoud te realiseren.